Craiova EDH Championship #2

Data : 13 noiembrie 2010.

Taxa participare : 10 RON (pt cei fara deck propriu).

Informatii detaliate gasiti in paginile urmatoare.

Tournament Structure

Deck Construction
Banned Cards
Players
Prizes
Standings

Question :

Ma confrunt cu o dilema. Exista mai multe formate EDH, cele mai importante fiind cel francez si cel american.
Diferente ? Cel francez este pt 1v1, cel american all-around multiplayer si 1v1(mai putin). Cel francez are starting life 30, ca sa favorizeze si aggro.

Intrebarea mea este : mergem cu cel francez sau nu ? Momentan am mers cu ceva intre: viata 40(US), US-FR-RO (banlist hibrid).
Ideea e ca noi nu permitem aggro deloc, si astfel deckurile de control/combo castiga. Daca mai favorizam si aggro ar avea sanse si deckuri cu low cost, verzi, rosii, si playerii ar trebui sa fie mai atenti la ce casteaza, si sa se orienteze si pentru removal.

Deci ?

Deoarece nu am primist suficient feedback despre Turneul EDH acesta se tine dupa regulile deja stabilite,m fara a avea prea multe modificari. Pentru a vedea ce modificari au fost operate vizitati sectiunile : banned cards si tournament structure.

Final Announcements :

 • Lista de carti banate ramane cea de acum. Au fost operate cateva mici schimbari.
 • Campionatul se va desfasura sub forma Swiss, apoi top4 (semifinale si finale)
 • Top4 aduce 2 noi modificari: Planechase si 2 meciuri din 3.
 • Premiile vor mai consistente. NU se va mai face rochester draft, ci va fi random order + boostere + alte carti din standard sau edh. (Acesta a fost hotarat deoarece se pierde foarte mult timp, si nu ramane timp pt altfel de concursuri).

Disclaimer : Atentie, NU caut sa ii multumesc pe toti playerii, ci pe marea lor majoritate. Este destul de greu sa multumesti absolut toti playerii. Astfel va rog sa respectati regulile turneului, sa mentinem o atmosfera competitiva, prietenoasa, respect si voie buna. Si nu in ultimul rand sa planeswalkuim cu dragonii :D.
Pt cei care au de criticat ceea ce incercam sa organizam aici (in mod neconstructiv sau din alte considerente decat nobile), ii rugam sa ne arate imbunatatiri prin implicare in organizarea turneului.

SI nu in ultimul rand, prin banlist, si modificari de reguli, incerc sa creez un o atmosfera competitiva, in care si cei care au deckuri mai slabe sa poate sa castige (de aici si top4 si planechase), sa incerc sa nu stric formatul cu combouri unfun, sau carti unfair (care dau prea mult avantaj celui care o joaca).

 • patri
  #1 written by patri  6 years ago

  pro agro, prea mult blue control o sa fie

  • scorpse
   #2 written by scorpse  6 years ago

   te referi probabil ca Ti o sa joace iar Arcanis countercontrol, si bosni o sa joace esper Merieke Ri Berit.

   Vrei sa bati cu monogrenul sau black-greenul tau. nu ?

   :d

   Deasemenea si eu favorizez aggro, mai ales ca am si deckul rosu aggro :P

 • Leave a Reply

 • Comment Feed for this Post
Go to Top