Ieri primesc un email :

Buna ziua,

Ma numesc Emmanuel Deaconu, fac parte din departamentul de Marketing al Universal Music Romania.
Ati primit acest mail in scopul unei actualizari a bazei de date.
Daca mailul dvs. este in continuare valabil astept un reply ca sa va pot adauga in baza de date pentru viitoare anunturi si stiri.
Multumesc

O zi buna

Emmanuel Deaconu
Marketing
Universal Music Romania
G-ral Dona, nr 16, sector1
Bucuresti
Tel: 021 313 0803
Mob: +40741 044 722

Toate bune. Daca nu ar fi fost trimis la 260 de insi. Toti in campul TO. Si apoi cat de idiot sa fi ca sa ceri de la clienti re actualizarea bazei de date. E multi elegant sa trimiti un mail cu return-receipt (majoritatea dau ok) si sa astepti. Un (unu, one, 1) mail, individual, nu la gramada.

Ii dau reply tipului si ii spun sa ma scoata din toate bazele de date pe care el are si sa nu mai foloseasca TO si CC, sa invete a folosi BCC.

A inteles. Pana cand a trimis un nou email. Ma rog, nu a trimis el, insa foloseste M$ Exchange Server, si desteptul a aflat de optiunea Recall. Dar nu a aflat de RTFM sau GIYF. So READ THE FUCKING MANUAL….. si ai fi alfat ca :

This feature requires you to use a Microsoft Exchange account. Most home and personal accounts do not use Exchange. The recipient of the mail you want to recall must also be using an Exchange server e-mail account. For example, you cannot recall a message sent to someone’s personal Internet service provider (ISP) POP3 e-mail account.

Evident cand a dat recall, a dat recall pe mailul anterior si recallul s-a trimis. Evident la cei 260 de oameni. EU oricum nu vreau adresa mea de email distribuita absolut gratuit la cei 260+ clienti ai umusic. De fapt eu nici nu stiu ce legatura am cu umusic. Nu cumpar muzica in ro. Doar de la  Napalm Records sau de la Nuclear Blast.

Ca tot veni vorba de Napalm Records : Am comandat saptaman trecuta albumul Moonspell – Alpha Black/Omega Noir si a venit in 3 zile. (transport 6E). Ca un curier. Plus o procesare de comanda very fast.
Recomand albumul, precum si altele de al ei precum Arkona.