S-a incheiat saptamana de vacanta la munte (mai exact la 13 km de Baile Herculane spre Baia de Arama).

Pro : Aer curat, relax, super multa liniste (exceptie sambata cand au venit manelistii prin imprejurimi).
Contra :

Manelisti : De ce cand mergi sa te relaxezi trebuie sa mai asculti inca un zgomot inutil. Dar deh, unii sunt batuti in cap.

Aglomeratie in 7 Izvoare : a fost o aglomeratie crunta acolo si abia aveai loc sa treci.

Ce ma frapat im mod deosebit a fost faptul ca sutn multi prosti pe lumea asta. (nu ca nu as fi stiut asta, dar am avut exemple prea prea….)
1. Oameni care vin la bai/tratament/etc, si isi pun masina intr-un colt si efectiv o transforma in living room/bucatarie/dormitor. Cum sa stai pe marginea drumului (trafic pietonal si auto + camioane cu lemne), sa iti pui masuta de voiaj si sa incepi sa cureti, rosii, castraveti, etc. Praful si pietricele sunt extra topping. Bonus: oamenii care trec si te mai si incomodeaza.
2. Am vazut cativa care si-au pus corturile pe asfalt. Da, pe asfalt. Cum l-au ancorat e ciudat, dar cum a fost o mica furtuna in una din zile, cred ca au avut cort mobil. Neintentionat. (se cupleaza cu masa de la punctul 1)
3. Soferi idioti, care inca nu au aflat ca exista prioritate in rampa, si evident pietoni care se cred pe tarla.

In rest muuuult somn, aer curat, si relaxare. Stat pe sezlong cat e ziulica de lunga, cu mici pauze de adunat/spart lemne, gatit si mers pana la storage room pt o noua bere.
Am simtit gustul acela de ou adevarat, de gaina care e alergata prin curte, precum si de lapte proaspat, si nu toate minunile UHT.

Uitasem ce gust au aceste ingrediente naturale, fata de toate prostiile bio care ni se servesc.

Drumul e foarte bun, cu exceptia Severin-Orsova, unde se lucreaza la apeducte si sunt destule semafoare.
Am gasit si statiunea Baile Herculane destul de animata, cu preturi de statiune, si cu aceleasi cladiri ramase nereparate de pe vremea PCR.