Tocmai ce am inceput lucrul catre noi proiecte…..

deh…cat mai multe si diverse (sper)….. macar nu stagnez..

1. Modul de sondaje online (momentan e 10%) care cuprinde un admin, configurari diverse (culori; teme; unicitate; dupa caz inregistrare, depinde de alte module; cu baza de date sau flat file; ajax sau simple php; answers on the fly sau la sfarsit sondaj), prezentare rezultate pe teme, animat sau nu, diverse modalitati.

Momentan are DB, ajax sau fara, simple admin,animatie JS. Still to come teme, flat file, admin mai complex.

2. o clona de yahoo answers. cat se poate de exact…. (programat oop, smarty, tableless, php/mysql). Mai e destul de lucru. Pana acum doar categorii si modul useri. Still to come admin, Q&A, paginare, mai multe teme.

3. Chem site….inca e proiect doar pe hartie….ceva foarte interactiv, user submitted content, mai mult decat o librarie de chimie, cat mai mult module de calcul divers, destul de intuitiv. (aici e destul de mult de munca..dar cine stie..)…

4. Music site….tot proiect pe hartie…. dar ceva care vin in sprijinul celor care studiaza muzica…cu partituri, sunete, teste, si alte indicatii, evident user submitted content, cu cateva mici incluziuni (gen analiza muzicala automata, sau recunoastere de sunete).

5. Alte module pentru un cms standard + admin , modular (include sondaje, banenre, stiri, vizite, etc…modular..instalabil)..momentan pentru uzul propriu….se doreste oricum ceva f simplu (exista joomla)…dar ma intereseaza ceva muuuuuult mai simplu si mai configurabil/editabil…pentru site-uri mai mici sau ma dedicate :D