M-am dat jos din copac. Oricat de primitiv suna..e doar un eufemism. AM terminat colaborarea cu Tree. Super oameni, extra colegi, am invata f multe. Intr-un fel aerul mai rarefiat din copac si faptul ca iti da o altfel de perspectiva asupra lucrurilor. Oricum am invatat f multe in anul petrecut acolo.

Dupa 3 zile de interviuri prin tot Bucurestiul, (Berceni, Sebastian, Unirii, P-ta Alba Iulia, etc)…si mai mutl de 7 oferte ..decid sa merg pe bani mai putini (nu cu mult) dar cu alte avantaje.

Oricum oferte diverse, unii fac o aplicatie super tare, altii cumpara domenii si le dezvolta, altii sunt turisti..oricum o multitudine de idei si, drept s spun destul de greu de ales. Pana la final raman 3 oferte

Cum ar fi … distanta fata de casa. Una statie autobuz, care se parcurge pe jos in 10 minute, mers de voie. Fara ore pierdute in trafic, fara trezire la 7 dimineata, practic o folosire muult mai buna a timpului :D. (btw..tastatura e mai buna :P)

Daca inainte ma trezeam la 7:15, astfel incat la 8:00 s ies pe usa, la 9:05 cel tarziu sa fiu la work, si ma intorceam la 19:30, deci 12,25 ore…acum e mai simplu, trezire la 8:20, iesire la 8:50, ma intorc la 18:25 acasa….deci cam 10,085 ore. Castig mai mult de 2 ore zilnic……. Ce inseamna 2 ore zilnic ? Paiii. o plimbare romantica, plus 20 de pupaturi, un suc si o inghetata., sau …ceva mai romantic…….ca deh nu mai esti obosit de la work :d