Noaptea nuntii…. toti, si mai ales toate (ma rog…cu o anumita nostalgie in glas) asteapta asha numita noapte a nuntii.

Ma rog se presupune a fi acea noapte in care atractiile serii se retrag in camera nuptiala, penthouse, etc, pentru a petrece the most, the best, de parac ar fi ultima, partida de sex. pardon…dragoste.

De fapt e un mare bullshit.

Dc iti organizezi singur nunta, si vrei sa aisa totul perfect, te trezesti de dimineata (7:30). Si incepe alergatura. Evident ma refer la mascul. Fuge sa faca orice e nevoie pentru chestia aia cu gustarea acasa, unde se strang toti pana pleaca al primar. Ea, in schimb, se trezeste pe la 9. si face un singur lucru. Se aranjeaza. Asta dureaza exact cu 5 minute ininte sa se sune imbarcarea. (mentionez, ca nu e normal s se faca hora in strada sau in fata blocului, ca ultimu taran. E o tampenie menita sa ridice praful in gura, sau sa superi vecinii pe care nu i-ai lasat sa doarma de 3 zile incoace).

Booon. primarie, biserica, poze, tot tacamu. Seara petrecere. trebuei sa primesti si sa intretii toata atmosfera. Cum sa te retragi.  Pe la 12 se fura mireasa (adik inainte ca sa plateasca nasu). Pana o gasesti (asta daca vrei), nu ai cum sa te retragi pt ca nu ai cu cine. Recuperezi mandretea de nevasta. Acum trebuei sa o dansezi, ca deh esti fericit ca o ai inapoi. pe la 3-4 incep persoanele in varsta sa se tireze. Nu poti pleca pentru a bunica cu ochii in lacrimi e acolo. …. Pana la urma se termina totul.

Duci nevasta acasa. e 6-7 dimineata. 24 de ore. Daca ai un organism bun rezisti. Chiar daca nu ai mancat la nunta ca iubita vrea sa danseze. SAu ca terbuie sa primesti pe toti.  Si cica noaptea nuntii. De unde noapte ? Ca e dimineata toata ziua.

si acu dragoste. Pai cum sa faci dragoste cand te dor picioarele. Abia reusesti sa faci un dus. De ce te dor picioarele ? De bataturi. Pentru ca ai luat pantofii cu o saptamana ianinte si nu i-ai purtat ca sa fie impecabili. Asha vrea ea. Dar daca ea cu rochia lunga s-a descaltat de tocuri, tu nu poti.

Trecem la dragoste. pai cum sa mai faci dragoste, cand trebuei sa te trezesti peste cateva ore ca urmeaza afterparty-ul (la mien a fost la 12).

Printre bataturi, oboseala, nemancare nuam de sex nu iti mai arde. :D:D:D

So big bullshit.

Asha ca lasati deoparte ideile cu noapte nuntii, ca va spun eu, mirii dorm de tai lemen pe ei. :D