Acum cateva zile am primit de la Gabi un link cu patinoarul din Craiova.

Dupa cateva zile de entuziasm, plin ochi, craiovenii nu mai dau pe acolo. Cat era populat nu am reusit sa nu observ cat de prosti pot fi unii.

Se patina haotic. Adica fiecare in orice directie doreste fara nici un fel de regula. Exact ca niste muste fara cap. Logica elementara iti spune ca trebuiesc evitate accidentele, dar in aceeasi masura sa continui sa patinezi nestingherit. Cum reusensti asta intr-un patrat ? Simplu. Se patineaza in cerc. Mai exact in cercuri concentrice. Mijlocul ramane liber pentru “artisti”, “saltareti”, “experti”.

Cineva imi spune ca in cerc nu prinde viteza si ii trebuie linie dreapta. Tin sa ii amintesc ca pationoarele de acest fel nu sunt de viteza. De asemeni nici patinele oferite. Ar trebui sa se afle si ei ca exista si patinaj artistic.

Ma uitam pe net la camera live si nu ma puteam abtine de la ras. Radeam de muste. :)

Tot in Romania, insa in Bucuresti, un sofer incearca sa taie cale autobuzului, care se pregatea sa opreasca in statie.

Claxoane, trambite, injuraturi de la ambii. Totusi nesimtitul care avea o ascutitoare, o cutie de chibrituri, nu se potoleste, ba mai mult, se incapataneaza, si o ia prin dreapta autobuzului, mai sa calce oamenii din statie care se apropiau de autobuz, si merge pana la usa soferului si ii zice ca e nesimtit si de ce nu a asteptat el (autobuzul) un pic.

Auzi dom’le tupeu. El (autobuzul), cu prioritate (era pe 13 septembrie), sa astepte si sa lase un amarat sa faca dreapta. Tot el, sustinea ca avea timp. Sustine ceva ce oricum se demonstrase contrariul, ca nu a avut timp, ca daca avea nu se mai ajungea in situatia aceea.

Tot in bucuresti, cu taxiul pe Novaci (se circula pe un singur sens), dupa 3/4 din strada, urma sa facem dreapta dupa 20m. cu 5 metri inainte de intersectie iese unu din lateral se posteaza in fata noastra si pune avariile. Stam ne uitam la el. O fi avand vreo problema. Mentionez ca masinile erau fata in fata. Dobitocul, ca nu pot sa ii spun altcumva, scoate capul pe geam si tipa ca el de abia a iesit si nu se duce inapoi. Pai cum, sa ma duc eu inapoi 50 metri si a il las pe el sa treaca, ca deh eu eram intr-un taxi logan si el avea nush ce monovolum. Daca nu eram cu nevasta in masina, il ardeam.

Trecem cu o roata in nameti. El avanseaza si cand ajunge in dreptul nostru, se uita cu o fata de bou la noi si ridica din umeri, facand si o figura gen : “asta e”. La care chiar mi-a sarit tandara. Nu tu multumesc nu tu nimic. Ar terbui sa multumeasca nevesti-mii ca l-a scapat. Rar ma enervez, dar astfel de oameni terbuiesc impuscati.