Catre libertati personale.

Cine nu are nevoie din cand in cand deo bataie pe umar, sau o incurajare sau o imbratisare din partea partenerului ?

Adica stii ca te iubeste si ar face orice pentru tine, dar uneori ai o pasa proasta, sau nu ti-a iesit ceva, sau ai o problemape care nu vrei sa il deranjezi pe celalalt. poate e ocupat(a), poate e obosit(a). Dar parca ti se umple inima de bucurie cand observa ca esti suparat(a) si te strange in brat, se saruta, si te intreaba dc poate face ceva.

Exact despre acea intuitie e vorba. Adik sa iti dai seama cand partenerul tau(partenera ta) are nevoie de acel sprijin al tau. Sa te rupi din activitatea ta si sa te duci sa acorzi acea imbratisare, acea mangaiere. Cu siguranta va ajuta.

Ori de cate ori lucrez acasa, tinanad calculaztorul ocupat, ba uenoir si nervos ca nu iese ceva…… ea vine sta cu mine, desi nu pricepe o boaba de programare, ma intreaba, ma pupa, ……

Isi aduce aminte ca mai are cate ceva in cuptor, fuge, apoi revine, sa seta mai mult cu mine . :D Uneori se rupe chiar din studiul ei, sau alte activitati.

Drept sa spun acele momente chiar ajuta, ma destind, elimin un cele mai multe probleme de nervozitate.

Vorba a aceea. terbuie sa dai ca sa primesti. Atfel nici nu terbuie sa fii atent tot timpul. Dupa o oarecare perioada, totul iti intra in sange, sau in simtiri. incepi sa il simiti pe celaalt. Adik este ca o forta care iti spune sa te duci in momentul acela la partener(a) si sa il(o) saruti. Sau o imbratisare. Sau sa il(o) invelesti, daca in momentul respectiv doarme.

De cate ori ma duc si o imbartisez asha din senin, imi zambeste, se simte bine. Imi da si mie un sentiment frumos. Incetul cu incetul, am inceput sa nici nu mai constientizez cand faca aceste lucruri. Au devenit ceva automat, ceva perfect normal.

Uneori insa e nevoei de mai mult. Trebuei sa-i acorzi mai mult timp. Daca are o depresie, sau daca isi aduce aminte de bunica care a murit acum multi ani, si ep care a iubit-o enorm. Trebuie sa gasesti acelel cuvinte magice, pe care in mod normal nu le spui. (nu e suficient: “lasa ca va fi bine”, “e bine acolo unde e”, “te iubesc”, “lasa ca trece”, s.a.). Aici depinde de relatia cu celalalt, de profunzimea ei. Atunci vei gasi aceste cuvinte imediat; nici nu te gandesti prea mult.; iti doresti dora ca sa ii fie bine.

Nu stiu despre altii, dar de cate ori fac acest lucru, imi da un sentiment de stare de bine, nu stiu exact sa il exprim, ceva gen sentiment multumitor, dar nicidecum arogant, sau sueprior, ci pur si simplu mi-am ajutat perechea.

Doar fericirea ei, inseaman foarte mult pentru fericirea mea.

Happiness must be fought through. It does not come free.

Posturi similare

Catre Compromisuri