Blog…..

desi destul de multi oameni folosesc internetul in acest scop, cei mai multi considera mediul virtual ca fiind propria lor curte.

Citeam diverse comentarii la adresa aparitiei anumitor bloguri noi, mai exact cel al presedintelui de dupa revolutie, si ma minunam la cata prostie poate exista.

Foarte multi critica faptul ca omul si-a facut blog. Este al lui. Intreb anumiti oameni apropiati si mi se raspunde ca este al lui. Intreb de ce nu a facut un site, si sa puna plogul pe ceva personal, nu public. Mi se raspunde ca asha a fost sfatuit. Adica da….mi se pare o idee buna…doar platforma wordpress publica are sistemul de most viewed, most read, etc. Astfel primeste niscaiva (destul de multi) vizitatori moca. Pe un server privat era ceva mai greu. Trebuia promovare continua.

Revenind la comentarii. Ce tot au cu omul daca si-a facut blog ? Adik toti zic ca mai bine statea acasa si nu incepea sa scrie. Dar eu ii inteb pe respectivii, care sunt foarte discriminanti (avand in vedere ca discriminarea de acest fel intra in categoria prostie fara margini) : “nu poate oare oricine sa isi faca blog ?” Atat cat respecta regulile, poate sa isi faca blog. Mai mult decat atat, chiar cei care comenteaza au blog. Deci de sa nu lasi pe altu sa isi faca blog/site/adresa de email ?

Un comentariu : De ce ne invadati spatiul nostru de joaca ? :) m-a facut sa rad, si sa imi doresc ca prostia sa doara. De cand e spatiul nostru ? de cand e de joaca ? si de cand exista invadatori in acest spatiu ? :)

Aici nici macar nu se pune problema cu afilieri sau simpatizanti, ci daca a gandi un pic ai putea sa intelegi, ca mai degraba cel care comenteaza ar trebui interzis, tocmai ca instiga la discriminare pe motive adsurde.

Ar terbui si noi romanii sa ne trezim la realitate, sa invatam ce inseamna democratia, pentru ca sunt convins ca cei care fac astfel de comentarii sunt cu mult mai putin democrati decat cei carora li se comenteaza blogul.

Oare cat mai terce pana sa invatam ca avem cu totii aceleasi drepturi, indiferent de opinia publica. Inca, foarte multi dintre romani au o privire “cabalina” .

P.S. :sa nu credeti ca simpatizez vreun partid politic, sau persoane politice, sau ca am preferati. Sustin propriile ide in ceea ce priveste binele Romaniei. Aceste idei le poate avea oricine, nedepinzand de coloratura politica.