Catre incredere.Vorbeam acu ceva timp de incredere. E ceva extra sa poti sa ai si sa se aiba incredere in persoana iubinta sau de catre persoana iubita.Ok. ai incredere. Adik ai incredere ca sa plece pe undeva. inseamna ca terbuie sa aiba si anumite libertati. Sau o inchizi in casa si atunci ar fi aiurea sa nu ai incredere :PDestul de important este sa se si respecte anumite intimitati si libertati “personale”.

De multe ori observ fenomenul separarii de prieteni/prietenei in urma cupalrii/casatoriei/lipelii (etc). De ce? ei nu ii plac prieteni lui ? sau lui nu ii palc gagicile care cumpara prea mult ? sau cine stie ce alte tampenii ? Gandind la ce inseaman prieten.. terbuei sa te gandesti ca pentru celalalt, faptul ca respectivul/respectiva este prietenul(a) celuilalt insemana ca acel are un statut determinat cu ceva inainte ca sa apari tu in viata colectiva a cuplului. Deci practic, desi esti totusi pe un nivel relativ mai sus, nu ai cum sa domini nivelurile de sub tine. Nu ai jurisdictie. Astfel terbuie s faci un compromis. II acorzi libertati personale. Dai un amendament(hotarare de consiliu de coroana) si gata. Aplicarea e mai grea. Dar aici intervine increderea. Ii arati ca puteti avea o viata imperuna, fara ca viata ei exterioara as se schimbe radical. Poate ii placea. SI atunci, esti o aditie. nu un substitut.

De cand e lumea, oamenii au fost foarte reticenti la schimbari, le place sa stie ca ce e bine, va fi si maine, nu sa schimbe in ceva ce nu cunosc. Deci ii acorzi libertate. Acum conteaza si ce fel. Sunt atat de multe optiuni, insa alegerile care le faci sa fie astfel incat sa nu ii ngradeasca nimic, dar nici sa nu strice relatie. Tot love and trust sunt cuvintele de baza. Daca exista atunci nu ai de ce sa iti faci griji.De fapt..la mine asha functioneaza. nici nu stiam exact ce si cum si cata libertate exista. Doar “omul e masura tuturor lucrurilor”.

Am aflat si eu acum cateva ziel ca nevasta-mea se duce al un botez, eu neputand sa merg, deoarece eram la serviciu. ok. Imi spune..

Eu : La ce ora te intorci ?

Ea : mai tarziu. Ies cu fetele.

Eu :A. ok. ok. Unde?

Ea :…… la striptease.

Eu :?!?!?!?!?

Ea : pai ii fac o surpriza prietenei mele..etc……

Eu :hmm.ok.

Aseara.Ea vine repede impreuna cu sor-sa si cu prietena in cauza, se imbraca toate la fitze intr-o viteza pe care si militarii ar fi invidiosi.

Eu :ce va garbiti asha ??

Ea :pai mergem sa luam stripperu de la unirii si apoi mergem la club.

Eu :bah. cum adik sa luati stripperu..ce aveti program privat ?

Ea ::))))) nu mah.,.e prieten cu un fost coleg de facultate….[..etc, detalii....s-a oprti din viteza pt a-mi da detalii]

Eu : ok..perfect. Unde va duceti si la ce ora venit ?

Ea : la The Dj’s, pe eminescu. Venim mai tarziu……:*:* (pupic)

Eu :ok. va astept.

Au plecat si s-au intors la 2 juamte..catre 3.

Happy, obosite.

Ea :stii..iubi ?

Eu : ce ?

Ea :aveau aia niste corpuri……..

Eu :#@$@#$#..asha si ?

Ea : da mah da nici unu nu era dragutz ca tine. :))

macar era happy.

Catre Sprijin la nevoie