22 septembrie .. .dimineata…..ora 7:00. trezireeeeeeeeeeeeeeeea.

Parca nici nu am dormit. Wake-up, fast wash, brush teeth, ia un sandvish, imbraca ceva comod…..ia TO-Do list, uraca in masina si Run, Scorpse, Run :D:D:D.

8:00 gara. asteapt un colet. Got it. Time to run.

Trasnporta orice mai e de transportat, verifica tot la restaurant, verifica sculele cu sunete din nou.

Ora 11:00 :ia nasii(2) si go home cu ei. Erau deja imbracati. Ajung acasa. acolo party. ai mei …..imbracati la 3-4 ace…..alergau de colo colo. Altii statea cu un pahar in mana, la o racitura, la o gustare. perfect. nici nu ajung bine, ma reped in camera iau ustensilele pentru toaleta si gata si eu la aranjat. Wash, frizeaza barba, aranjeaza parul, piaptana barba, final touch.

Gata . imbracat…15 minute. cu tot ce terbuie. Mireasa mea de la 9:00 se tot imbraca si la 12:30 nu era gata.

Ok…ne pregatim pentru plecare. La ora 13:00 avem programare la starea civila. Ajungem la 12:58 , intalnire cu fotograful, nerabdatori , ne facem loc printre oamenii strasi la celelate nunti.

13:05. Intram in sala unde ne asteapta viceprimarul. 13:13 fix suntem oficial si legal casatoriti. :D:D:D

dupa felicitarile de rigoare cu aproape toti cei veniti acolo, suntem dati afara din sala :D, ca urmeaza altii. Mergem intr-o sala alaturata…..ciocnim sampanie, facem poze ne pupam cu toti. toata lumea rade. ma uit la Maria……….se uita la mine, nu ne vine sa credem.

avem timp si mergem un pic ma i jos de starea civila, in parcul Buzesti pentru cateva poze cu verdeata. Facem cateva poze…superb. aproape cu toti cei prezenti. verme super super…soare, nici prea cald, o usoara adiere de vant. extraordinar.

14:30 : programarea la biserica. Biserica este al 10 minte de mers de la parc. Slujba e programata la ora 15:00.

ne intalnim in curtea bisericii, salutam, asteptam oameni. Un pic inaitne de ora 15:00 intram in biserica. Mireasa cu tatal ei raman afara.

Ora 15:00.Incepe orga sa canta celebra partitura. Secunda in care toti isi atintesc privirile catre usa….. Exact ca in filme, Mariuca mea, imbracata in rochia alb-galbui cu reflexe crem, cu spate gol, la bratul tatalui ei intra pe acordurile orgii in biserica. O intampin si o conduc al scaunul ei. Dupa cateva secunde de la incetarea orgii intra si preotul cu specificul sunet de clopotel de intrare. Suntem extrem de absorbiti de slujba. Ambele perechi de nasi (nu v-am spus ?? avem 2 perechide nasi : unii catolici si ceilalti ortodocsi) si cavalerul si domisoara de onoare super solemni. Slujba a fost fantastica…..parca eram in alta lume. Ne spunem juramintele, ne rugam, en dam inelele, ne sarutam, si iesim din biserica mana in mana ca doi iubareti super fericiti. A fost superb.

ora 16:00. Mergem al Muzeul de Arta din Craiova (Casa Jean Mihail) pentru pozele artistice. Facem o multime de poze acolo in toate ipostazele.

intr-un final ne hotaram sa ne indreptam spre restaurant. Observam ca nu mai e nici un cunoscut prin preajma si ne hotaram sa mergem la pas pana al restaurant. Cum ti-ai inchipui o mireasa cu sotul ei, mergand prin centrul vechi al craiovei, intr-o zi superba ?…… cred ca nu m-am simtit niciodata mai invidiat ca in ziua aceea. :P:P:P. Aveam si de ce.

Am ajuns si am reusit sa ne odihnim picioarele si ochii pentru 2 ore.

La ora 18:00Restaurantul.Party. All night long.

PE al ora 19:00 dansa dansul nostru : Katie Melua nine million byciclesKatie Melua nine million bycicles

Katie Melua nine million bycicles

Dans muult, oameni si mai multi, masina de zapada, artificii, orice. Nu mai vedeam insa nimic. Doar pe ea :P

Mi-au furat-o. am recuperat-o (nasu a fost complice la furt. tot el a platit …heheheh…….aveam si eu informatorii mei)

In drum sa o recuperez mai mai sa furam si noi alta mireasa…..:D

Superb. A iesit mult mai bine decat ma asteptam. Oricum am ajuns acasa dimineata. rupti de oboseala.

Episodul anterior