Mai alaltaieri (22 aug.), seara. Ma intorceam de la serviciu. cred k era ora 7. Eram calm, un pic obosit, nu ma grabeam. Un coleg ma adusese cu masina pana la Razoare. Astept la trecerea de pietoni la Drumul Sarii, (cineva deja apasase pe butonul de inverzit becul pietonilor), insa 2 trolee suparate ca le-am inrosit becul lor, trec fara nici cea mai mica problema pe rosu. Celelalte masini stateaa linistite la stop. Wow…….ce nenorociti imi zic, si imi continui drumul. Urmatoarea trecere, e unde face 139 stanga de la razoare. E un semafor nasol acolo, foarte lung pentru masini…astfel incat stau vreo 10 minute pana sa se faca rosu la ei. Se face rosu, mai intai pe un sens apoi pe celalalt…..mai sta cateva secunde si se face verde si la pietoni. Dau sa trec, da nu apuc sa fac un pas, ca ma trazneste sentimentul sa ma uit in stanga……….ooooooooo, nu mica mi-a fost mirarea, sa vad un 139 in toata splendoarea lui, venind cu viteza deloc neglijabila spre semafor. Raman locului, parca inmarmurit, cand respectivul vehicul trece prin fata ochilor mei, la vreo 45 de centimetri de mine.
Nici nu observasem ca eram inca cu piciorul in aer. Ala trecuse pe rosu sau ce ???? era inca verde la pietoni……chiar nu pot sa inteleg ….. ma facea piftie…si doar ce discutasem cu un coleg cu o zi inainte cat de distrusi sunt soferii de pe autobuze, mai ales cei de pe 139. Deci oamenii aia sunt criminali cu acte.

Subscriu la postul : Sofer de Bucuresti, cu mentiunea : Trebuie adaugata si categoria Soferi RATB : care isi permit aproape orice: merg pe unde vor, sunt daltonisti, pun frane ucigase de pasageri…s.a.

nu numai soferii sunt de kko : 139