Ultimele pregatir. Ultiemle verificari. Deh totul trebuie sa fie perfect (ma casatoresc cu o artista, fecioara => simt critic). uff…greeeu.

Biserica : alegem biserica catolica Sf Anton din Craiova.

cu 11 zile inainte mergem la primarie depunem actele, analize, alergatura……………macar e o zi superba, cald, ne plimbam muult.

Am luat inelele (Giulia design)…aur alb, subtiri..finute etc…..my choice :P:P:P

Vorbesc de muzica : nu vrem formatie lautereasca de nici un fel……….. in ciuda lu taica-meu si a altor pareri…pana al urma e nunta mea si o fac cum vreau eu. Dc nu le place ..sa nu vina. Fac rost de mixer, statie amplificare si 2 difuzoare de 500W RMS. Perfect. Calcualtorul este al unui prieten. Mai terbuie muzica. Done. S-a gasit pe retelele peer-2-peer.

Despre Muzica : hmm. stam cam slabutz la capitolul hore, sarbe, lautaresti. dar in fond…ce conteaza, aven tone de muzica dansabila : latino, tango, vals, disco-pop (80-90), si cate si mai cate.

Gata am plecat …..cu bagaj imens..incarcat intr-o dubita……scule de muzica, hainele de “gala” ,si to ce mai terbuie, de la agrafe, la parfumuri, la uscatorul de par cu capete pentru volum, la CD-uri si stickuri de memorie.

A doua zi…. cumpar 25 baxuri de apa, 15 baxuri suc, sticle multe de whiskey, martini si alte bauturi. 200 litri vin alb, 14%, …ce sa spun adevarat ulei. heheheh …acum pot sa imi fac firma de catering…..am experienta :P:P:P

Am aranjat cu fotograful. 4 ore filmare editata, cateva sute de poze in album, restu pe CD, casete si filme RAW………perfect..totul era aranjat…..din punctul meu de vedere.

Ea……….era nemultumita de orice. Din cauza rasfatului meu :p, nu mai incapea in rochia cumparata cu 2 luni inainte….deci cura drastica……….

nimic nu era bun, a cumparat vreo 3 seturi de farduri si altee nimicuri femeiesti, ca in fiecare parca cel de dinainte nu mai era frumos. Ufff…

Pana ala urma se calmeaza. Era 21 septembrie seara.

Nici nu mai stiam ce terbuie facut..eram nu stiam unde sa mai fug. …adorm pe la 2:30..cu gandul la a doua zi…aaa la aceasi zi.

Episodul anterior | Continuare