Nu am mai pus un post pe blog de mai mutl de o luna. Niciodata nu aveam timp, doar cate un comment pe ici pe colo, dar niciodata timp sa scriu un post intreg.

Am promis cuiva ceva acum 2 saptamani (@psiheea, nu te-am uitat cu lista, doar ca nu am avut timp, sry) si o sa ma tin de cuvant. (pana atunci Current Music)

Cat despre pisoi, sunt super scumpi :P:P:P, unul e promis cuiva, deci raman 4, nu am pus update la post pentru ca inca nu a plecat din casa. (check it out)

Dar back again, an cate ceva de scris, si imediat ce prind ideile si le organizez o sa apara si posturi.

totusi am de facut o remarca cuiva :

@ lagurilestricate : ok te crezi smecher/smechera (cred ca nici tu nu stii ce esti) … nu esti. Interesant/interesanta nicidecum. Ai putea sa incepi prin a vorbi mai literar, nu folosind doar cuvinte din jargon si argoul autohton si nu numai. Totusi stand in gura numai cu un cavant, denota ca cei care te citesc ca nu au mai multa minte decat acel cuvant. A se nota ca nu am atacat inteligenta si cultura respectivului/respective, desi inca nu am intalnit oameni inteligenti cu un asemenea limbaj sau abordari pe niste teme…….(no comment)……(cei inteligenti isi filtreaza limbajul, cred), si cu atat mai putini oameni culti sau cu o oarecare prestanta. Mersi.