Iar am vazut la stiri o sinucidere….de data asta a unui copil caruai tatal-sau nu i-a dat bani de inghetata ?!!?!?

Este normal..? Evident ca nu………..

Daca m-as fi sinucis de cate ori tata sau mama nu mi-ar fi dat bani de bomboane, guma Turbo(sic), inghetata, ciocolata, suc, calculator….acum eram campion la inmormantari :P:P:P

Dar daca ma gandesc eu bine…eram foarte suparat cand nu primeam ce vreau (sunt scorpion)…..dar nu m-am gandit niciodata (cel putin la varsta aceea) la sinucidere. La ce bun ?..cred ca nici nu stiam ce e aiai sinucidere…………….

De unde stiu copii din ziua de azi ce e sinucidere…si daca stiu, de ce nu isi imagineaza consecintele….ok sutn pre atineri, dar nu mai exista un respect fata de viata ? Ei decid atat de usor sa sii ia viata……. vor sa impresioneze ?

Mai ales ca acum pe toate posturile de televiziune para aceste sinucideri, copii le vad, si apoi vad pe parintii respectivului sinucigas cat de afectat este..si lor le ramane imagine ca pot impersiona parintii…insa nu isi dau seama ..ca ei nu vor ma fi …adik figura asta nu tine nici macar o data…pentru ca nu vor beneficia de nimic. (inainte plangeam, tipam si paote pana al aurma parintele imi dadea macar o bomboana, figura tinea…ceva timp).

Din cauza lipsei de respect fata parinti, teribilism ,sau ce ? eu nu pot sa inteleg ..chir nu pot,…….am fost copil, in situatiile respective si tot nu pot sa inteleg…………..

Luminati-ma…… adca voi intelegeti ceva…