Cheetah

If you find yourself and a friend being chased by a king cheetah, you have but one chance: Trip your friend.


Vad din ce in ce mai multi oameni care se bazeaza pe aceasta idee. Ba chiar mai mult…iti leaga de gat si o bucata de carne sangeranda, altii taie o bucata din tine, iar o a 3-a categorie….hmm…..dau chiar ei drumul la animal sau il asmutesc pe tine.

Deci clasa sociala este diversa….asha cum cere o societate moderna…insa diversificata gresit, corupt si probabil imposibil de reparat. Dince in ce noile progenituri romanesti, sunt mai rele; orientate materialist parca mai mult decat generatia anterioara; cu mult mai putine principii; cu o credinta mai puternica in lipsa virtutilor, considerate invechite; cum ca virginitatea acum e o boala, nicidecum o virtute; cu o cultura muzicala in continua degradare, de fapt cu orice fel de cultura in lipsa din ce in ce mai acuta, tineretul nici macar nu mai stie sa faca diferenta inter un artist si un jucator de fotbal………; scoala e loc de desfasurare si etalare a aptitudinilor teribiliste si a incompetentei intelectuale, care amuza audienta de acelasi fel si alunga, indeparteaza alte audiente minoritare, oaamnii respectivi devenind niste proscrisi, niste outsideri………….

Wow………..”invatati, invatati, invatati”….cu foarte mare respect imi permit sa interb : “Ce ?” ….cine sa ne invete ? si ce ? ..pai ce ei mai stiu ceva ?…s-au degradat si invatatorii de tot : dinter cei in varsta majoritatea sunt “outdated “, iar dintre cei tineri majoritatea sunt PROSTI, inculti, fara nici un grad de simtire pedagogica….etc.

Ne indreptam catre un viitor in care tot ce conteaza este banul si atat. Ce o sa faca cei din viitor cand nu o sa mai fie nimic care sa merite bani(de apreciere nu paote fi vorba, pt ca ei nu apreciaza nimic) (nu o sa mai fie arta, cultura, paote nici produse, pt ca cei cu minte si inventatorii o sa dispara)………………

greu….frate….e grea viata asta…………..