4 iunie, dimineata, cam pe la 8:10-8:15, zona : Lira (Sebastian), ma indrept spre autobuz…….385, ma lasa langa munca…..stau vreo 7 minute, se vad doar 226 ,vreo 3,….nemultumit ma hotaresc sa merg o statie pe jos…….

Ajung la statia urmatoare, mai astept 5-6 minute, na ca vine un 385; in jurul meu 20 de persoane; de departe vad autobuzul plin;[...] uf iar strang din dinti , dc plec pe jos nu mai ajung la timp………coboara 5 urca 20……..inghesuiala[...] vreo 7 mumii stateau aiurea in tramvai, pardon autobuz, culoarele libere oamenii se imbulzeau la usi… Uff…unu striga “Avansati”, altu raspunde, nu stiu cui, “Nu pot”…pana al urma se distribuie prin vehicul; raman ultimul;

Cand sa urc…tocmai la limita na ca apare una…vreo 45 de kg si 1,60 inaltime….acu ce sa fac…..o las pe ea….si reusesc si eu sa ma strecor…1 deget luxat, aproape, tigarile rupte…(erau in buzunarul de la spate). ufff ..norocl meu ca sutn mai inalt si respir aer mai de sus. Ma uit la tipa respectiva….saraca….abia se vedea…stateam efectiv ca niste sardele……

Prima statie ….peste 20 de oameni in statie……uf se deschid usile reusesc sa cobor….si simt o lovitura….tipa zbura pe langa mine…nu stu cum fusese aruncata din autobuz si se lovise usor de mine. O prind in ultimul moment (nici eu nu stiu cum am reusit)…..se scuza, zice un multumesc sfios….. (n.r. Am prins-o de mana…..nu de alta dar dc afla altcineva…..am incurcat-o :D)

Prin momentul si urc mai lateral, numai ca nu m-am postat bine sik o fosila vrea sa coboare si se impinge in mine……uff..numa de-ai muri mai rpd….

A doua statie….acelasi lucru….numa k eu nu mai cobor….. ma feresc, ii feresc si ajung mai in adancime (vb aceea , de ce au oltenii coatele ascutite)…..vreo 10 oameni nici nu mai urca….

Schimbare de situatie, la Natiunile unite, autobuzu gol, adik 10 persoane, mai sa nu-mi vina sa cred…unde au disparut ??? si cand ???

O aglomeratie nebuna, cu o multitudine de stereotipuri, ..dar cel mai multi…sunt fosilele, care nu au somn dimineata, si terbuie sa colinde..au abonament moca si colinda de dimineata……uff… de mult ma gandesc sa faca o petitie…. cateva noi linii de autobuz…..(sau de basculante) …ultima statie cimitirul (Ghencea, Sf. vineri, oricare)…..pentru fosilele alea care iti mananca zilele in autobuz………Acum vin unii si imi zic : “…dar manelarii ??? nu si pentru ei ???”…”NU !!!!! “, le zic, ” aia la crematoriu :P” k da….erau si de acest fel in autobuz azi….nu am prins momentu k ii aruncam eu din autobuz…..da sa nu ii mai prinda nimeni….sa se imprastie acolo pe asfalt. Iar ma gandesc la tipa aia…..asa pateste in fiecare zi ???

Circulati safe…..nu calcati iarba, nu mirositi pisicile moarte de langa tomberoane !!!!